Suomalainen innovaatio – suomalaisen ihoklinikan kehittämä tuoteperhe

Pitkän linjan kosmetologina ja ihonhoitajana olen jo vuosia kaivannut tuotesarjaa, joissa yhdistyy
tehokkuus, turvallisuus ja suomalaisuus. Pyörittelyn ja pähkäilyn jälkeen lähdimme kehittämään sarjaa, joka sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille, on turvallinen ja jota voidaan käyttää yhdessä laitteiden kanssa, joita löytyy jokaisen hoitolan valikoimasta tai sitä voidaan tehokkaasti käyttää myös täysin ilman laitteita suunnitellun hoito-ohjelman/hieronnan kanssa.

Tehokkuus. Tämän hetkisestä tuoteperheestä löytyy jo puhdistustuotteet, kasvovesi, päivävoide sekä naamio. Tärkeimpänä tuotteen toimii seerumi, jota on kahta eri vahvuutta, toinen hoitolan hoitoihin ja toinen asiakkaalle kotihoitotuotteeksi. Tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman tehokkaassa ja imeytymismuodossa, niiden pitoisuudet ovat myös korkeammat. Tarkemmat tiedot raaka-aineista ja niiden määristä löydän nettisivuiltamme.

Turvallisuus. Vaikka tuotteissa on tehokkaat raaka-aineet, ei turvallisuudesta ole tingitty. Tuotteet sopivat hajusteettomuutensa takia myös hyvinkin herkkäihoisille. Tuotannon yhteydessä opin, että raaka-aineiden tuoksut on mahdollista poistaa tuoksun poistaja kemikaaleilla. Tuoteperheemme tuotteissa tuntuu raaka-aineiden tuoksu, eikä sitä ei ole yritetty poistaa tuoksunpoistaja kemikaaleilla.

Kotimaisuus. Kotimaisuus on tärkeä asia meille. Tuotteet on valmistettu Helsingissä ja kaikilla tuotteilla on Avainlipputunnus.

Ensimmäiset hoidot ovat jo tehty Turun klinikalla ja Helsingissä ne alkavat jo ensi viikolla.

Seuraava kirjoitukseni onkin jo hoitokuvaus ennen ja jälkeen kuvineen asiakkaistamme.