FAQ

Ovatko  IN17 Skincare  tuotteet luonnonkosmetiikkaa?

Eivät ole. IN17 Skincare tuotteet sisältävät  vain  puhtaita ja tutkittuja  vaikuttavia aineita.  Silloin tuote on turvallinen, tehokas ja ihoystävällinen. Näin pystymme minimoimaan allergiset reaktiot ja yliherkkyydet.

Sisältääkö tuotteet  väriaineita tai hajusteita?

Kaikki IN17 Skincare tuotteet ovat hajusteettomia. Tuotteiden  raikas ja puhdas ominaistuoksu tulee pelkästään raaka-aineista. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty tuoksunpoistaja kemikaaleja eikä väriaineita.

Missä tuotteet  on valmistettu?

Tuotteet  valmistetaan Helsingissä . Tuotekehittely  ja tuotteiden testaukset tehdään ihoklinikalla Turussa  ja Helsingissä ihonhoidon ammattilaisten kanssa.

Voiko tuotteita ostaa ja tilata netistä?

Ei voi. IN17 tuotteita ei voi ostaa netistä tai tavarataloista. Tuotteet on saatavilla vain koulutettujen ihonhoidon ammattilaisten kautta.

Miten saisin juonteitani silotettua?

Suosittelen ihon elvytykseen IN17 Skincare Deep Effect seerumia ja Deep Effect  Cream  Mask tuotetta säännölliseen käyttöön.  Yhdistettynä ihoklinikoiden  IN17 mikroneulaushoitoa  takaa varmoja tuloksia.

Miten hoidan herkkää, allergista ihoani? Se punoittaa ja reagoi herkästi.

Valitsemalla IN17 hoitotuotteet  kotikäyttöön. Deep Effect päivävoide suojaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa.Tuotteen persikansiemenöljy, c-vitamiini ja kantasolu-uute vahvistavat ihoa. Tuote tuo antioksidanttisen suojan iholle. Suosittelen   IN17  Sensitive  kasvohoitoa  kauneushoitolassa tai ihoklinikallla.

Mikä on kantasolu uute?

Kantasolu-uute  tukee ihon omien kantasolujen toimintaa. IN17 tuotteisiin se saadaan merilevästä.

Mitä A-vitamiini tekee iholle?

A-vitamiini IN17 tuotteissa puhdistaa, silottaa ja kirkastaa ihoa. A vitamiini kuuriluontoisessa käytössä   antaa iholle raikkautta ja hehkua.  Sopii myös pigmenttihäiriöiden hoitoon. A-vitamiini saattaa herkistää UV valolle, joten suosimme ainoastaan kuuriluontoista käyttöä.

Sisältääkö tuotteet säilöntäaineita?

Tuotteiden säilöntäaineiden määrä on minimoitu mahdollisimman pieneksi. Tuotteissa olevat säilöntäaineet ovat tutkittuja ja turvallisia.