Tarina

IN17-ihonhoitosarja on kehitetty vastaamaan kosmetologisten hoitoloiden ja ihoklinikoiden kysyntään. Sarjan tuotteet syntyivät pitkään alalla yrittäjänä vaikuttaneen, Ihoklinikka Nuortion perustajan, kosmetologi Petra Nuortio – Katajiston intohimosta tuoda markkinoille korkeatasoisia hajusteettomia ihonhoitotuotteita.

Lanseerauksen ajankohdaksi valikoitui Suomi-100 juhlavuosi, sillä Suomessa valmistetun ihonhoitotuotteen valitsemalla on mukana tukemassa suomalaista työtä ja työllisyyttä. IN17 tuotteet valmistetaan Helsingissä ja ne ovat avainlippu tuotteita. Avainlipputuotteen valitsemalla varmistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja se työllistää suomalaisia.

Suomalaisen ihoklinikan kehittämä tuoteperhe – kun intohimo kohtaa teknologian.

IN17 sai alkunsa Nuortio-Katajiston sekä sairaanhoitaja, kosmetologi Jaana Piesasen vahvasta innostuksesta tuloksellisia ihonhoitotuotteita kohtaan. Tehokkaille, nopeasti imeytyville, laadukkaille ihonhoitotuotteille on selvästi kysyntää. Yhä useampi haluaa näkyviä tuloksia ja niiden saavuttaminen on mahdollista Deep Effect –kosmetiikkaa hyödyntämällä.

Parhaan hyödyn IN17-tuotteista saa yhdistämällä ne IN17 Deep Effect- ihonhoitoihin ihoklinikoilla ja kosmetologisissa hoitoloissa. Tuotteet palauttavat ja rauhoittavat ihoa ja tukevat ihon omia toimintoja turvallisesti. Tuotteita on myytävänä vain alan ammattilaisten kautta. Näin varmistat oikean hoitotuotteen juuri sinun ihollesi.