Rekisteriseloste

HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

IN17 Skincare
Sibeliuksenkatu 3,
20100 Turku
info@in17.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö

Betta Digital Oy
Klaus Mäkelä
Linnankatu 61, 20100 Turku
050 327 0706

3. Rekisterin nimi

IN17 Skincare:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakkaan suostumuksella tarvittaessa seuraavissa toimenpiteissä:

  • asiakassuhteen hoito
  • asiakas- ja suoramarkkinointi
  • mielipidetutkimus

Asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojensa luovuttaminen ja käyttö tämän rekisterin toimenpiteissä

5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää:

  • etunimi
  • sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • asiakastyyppi
  • yrityksen nimi
  • yrityksen osoitetiedot
  • yrityksen laskutusosoite
  • yrityksen puhelinnumero
  • yrityksen sähköposti
  • yrityksen y-tunnus
  • rekisteröitymisaika
  • asiakkaan mahdollinen kielto tietojensa luovuttamiseen ja käsittelyyn suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten

6. Säännönmukaiset tietolähteet ja tietojen oikeellisuus

Tämän rekisterin tiedot saadaan asiakkaan jättäessä yhteystietonsa osoitteessa: https://in17.fi. Asiakkaalla on mahdollisuus poistaa tietonsa rekisteristä

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, eikä henkilötietoja siirretä EU:n ulkopuolelle

8. Tietojen poistaminen

Asiakkaan tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta. Lisäksi IN17 Skincare:lla on oikeus poistaa tietoja oman valvonnan seurauksena

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja niihin on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Manuaalisesti kerätyt tiedot siirretään salatun yhteyden avulla asiakastietokantaan digitaaliseen muotoon.

Digitaalinen asiakastietokanta on suojattu palomuurilla.

hexagon

Kauppa