Hoitokertomus

DEF Wrinkle treatment
Tein asiakkaalleni IN17 Skincare Deep Effect tuotteilla elvyttävän kasvohoidon. Asiakkaan iho on ikääntynyt, juonteita ja ihon kiinteyden menetystä on havaittavissa. Hoitosuunnitelmana onkin tarkoitus tehdä tätä elvyttävää kasvohoitoa sarjahoitona. Tämä hoitokerta on ensimmäinen.
Aloitamme hoidon alkupuhdistuksella Cleansing Foam- puhdistusvaahdolla saadaan kasvoilta kaikki epäpuhtaudet ja meikki puhdistettua tehokkaasti. Puhdistusvaahdolla sain puhdistettua myös silmämeikin hellävaraisesti. Asiakkaani ihastui puhdistustuotteeseen, koska se tuntui niin ihanan pehmeältä ja kuinka kätevä onkaan puhdistaa kaikki meikit samalla tuotteella. Puhdistuksen jälkeen teimme entsyymikuorinnan koko kasvoille ja kaulalle. IN17 Entsyymikuorinta irrottaa ihon pinnalta hilseilevän ihosolukon ilman mekaanista ärsytystä. Kuorinta annetaan vaikuttaa 2-5min kasvoilla ja huuhdellaan pois. Kun olen puhdistanut kuorinnan kasvoilta pois, huomaan kuinka paljon kirkkaampi asiakkaani kasvot jo ovat.

Seuraava vaihe kasvohoidossa on hoitonesteen taputtelu kasvoille. Hoitoneste on puhdistuksen viimeistelijä, mutta myös samalla ensimmäinen kosteuttava hoitotuote. Hoitonesteen sisältämä hyaluronihappo sitoo itseensä paljon kosteutta ja näin myös madaltaa pieniä juonteita kasvoilla.
Kun kasvot ovat puhtaat, laitetaan biostimuloiva punainen LED-valo asiakkaan kasvoille vaikuttamaan. Punainen LED-valo kiihdyttää iholla kollageenintuotantoa ja näin saadaan elvytettyä tehokkaasti ihon toimintoja. Asiakas saa nauttia valohoidosta 20min ja ottaa vaikka pienet päiväunet rentouttavaa musiikkia kuunnellessa.

LED-valon jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään ihoa rauhoittava, ravitseva naamio DeeP Effect Cream Mask. Naamion annetaan vaikuttaa 15min. Asiakkaallani on sen verran kuiva ihonpinta joten naamio oli vaikutusajan aikana imeytynyt melkein kokonaan. Tämä naamio onkin kaksivaikutteinen kotikäytössä, toimii myös yövoiteena eli kasvohoidoissakin voidaan naamio jättää iholle hyvin ravitsevana loppuvoiteena. Nyt kuitenkin pyyhin loput pois, koska halusin käyttää asiakkaalleni loppuvoiteeksi A-vitamiini hoitogeeliä ja kevyempää päivävoidetta