Hoitava LED

Biostimuloiva LED-valohoito LED (Light Emmiting Diode) on monessa arkisessakin asiassa jo erittäin tuttu valonlähde. Vielä vähän vieraampana on sen ihonhoidollinen puoli. LED teknologiaa on tutkittu paljon ja siitä on runsaasti lääketieteellisiä tutkimuksia pitkän ajan takaa. On pystytty tutkimaan LED :in eri aallonpituuksia ja niiden vaikutuksia ihon kuntoon. Eri väreillä on myös eri aallonpituudet.

Kaikki markkinoilla olevat LED valot eivät ole hoitavia, joten kaupanhyllyltä ei kannata lähteä hakemaan elvyttävää LED-valoa. Klinikoilla ja kauneuskeskuksissa käytettävät LED-laitteet ovat tutkittuja lääketieteellisiä laitteita.
LED- hoitoja enimmäkseen käytetään ihon elvyttämisessä (punainen valo) ja aknen hoidossa (sininen valo). Myös couperosaa ja pigmenttimuutoksia on mahdollista hoitaa LED-valoa hyödyntämällä.

Hoidot ovat täysin kivuttomia ja hoitojen jälkeen voit palata normaaliin päivärytmiin. Hoitoja suositellaan sarjana, jotta parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset voidaan saada aikaiseksi. Sarjojen pituudet vaihtelevat indikaation mukaan, 3-8 hoitoa 1-2 viikon välein.

Kirjoitamme lisää iho-ongelmien hoitamisesta LED-valoilla myöhemmin eli pysy kuulolla.