Tutkittuja tuotteita

IN17 tuotteet soveltuvat erinomaisesti laitehoitojen yhteyteen ihoklinikoilla ja kauneushoitoloissa. Sarjan täydellinen valikoima laadukkaita kotihoitotuotteita ylläpitävät ihon kuntoa hoitojen välillä ja joka päivä.

Kaikki tuotteet sisältävät puhtaita ja tarkoin valikoituja raaka-aineita. Suomessa valmistetuissa tuotteissa ei ole käytetty hajusteita, väriaineita eikä tuoksun poistajia. Sarjan puhdas voidepohja ei lisää ihon bakteerikasvustoa vaan on paras suoja iholle. Sarjan tuotteet sopivat niin naisille kuin miehille ja allergisille herkille ihoille sekä ohuelle silmäympärysiholle.
IN17 tuotteiden innovaatio raaka-aine on kantasolu-uute. Sitä saadaan merilevästä ja se tutkitusti tukee ihon omia kantasolujen toimintaa ja elvyttää ihoa. Kantasolu uutetta löytyy sarjan Deep Effect seerumista ja kasvovedestä.

Sarjan Deep Effect seerumi sisältää myös korkeat pitoisuudet hyaluronihappoa, joka sitoo ihoon kosteutta. Tämä tuote yhdistettynä esim. ihon neulaushoitoihin tai radiofrekvenssikäsittelyyn takaa varmat tulokset ihon uusiutumiseen ja juonteiden hoitoon tai akne arpien hoitoon.

Sarjan toinen seerumi sisältää A-vitamiinia. Se on raaka-aineena tehokas juonteiden ja pigmentoituneen ihon hoitoon. Rasvaisesta ihosta kärsivät saavat avun Deep Effect A-vitamiini geelistä. Iho uusiutuu ja kirkastuu ja epäpuhtaudet tasoittuvat. Yhdistämällä iholle hoitoloiden ja klinikoiden Led-valohoitoa saavutetaan varmoja tuloksia jopa tulehtuneen aknen hoidossa. A-vitamiini seerumi on Led valohoito kuurin päätyttyä erinomainen vaihtoehto ylläpitää hoidon tulosta.

Tuloksellinen ihonhoito niin hoitolassa kuin kotona päätetään aina sarjan Cream Mask hoitonaamioon rauhoittamaan ja syväkosteuttamaan ihoa. Tuotteen aloe vera ja persikansiemenöljy tuo pehmeyttä ja rauhoitusta iholle. Tuotetta voidaan käyttää myös yövoiteena täyteläisen koostumuksensa ansiosta. Tuote hierotaan pieni määrä kevyesti ihoon joka ilta.

Kun tarvitset todellisia tuloksia ihollesi turvallisesti – valintasi on IN17 Deep Effect tuotteet.