INFUZION laitekokonaisuus

Kuvaus

INFUZION imeyttää hyaluronihappoa syvempiin ihokerroksiin. Tarkemmin kuvattuna se on injektio ilman neulaa ja näin ollen on myös ei invasiivinen hoitomuoto. INFUZION hyödyntää iontoforeesi teknologiaa ja saa oman SKIN BOOSTER seerumin imeytymään iholle. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, joissa käytetään hyaluronihappoa.

Infuzion hoidossa käytetään omia Skin Booster hyaluronihappovalmisteita. Skin Booster sisältää hyaluronihapon lisänä aminohappoja ja vitamiineja. Hoito syväkosteuttaa kuivaa ihoa ja antaa upean hehkun. Sarjahoidolla rypyt silottuvat ja iho ”täyttyy” ja näyttää nuorekkaalta. Skin boosterilla voidaan hoitaa kasvoja myös  kaulaa, decolleteeta, tummia silmänalusia ja käsiä.

Skin Volymeiser Booster sisältää 100% hyaluronihappoa ja on geelimäisempi koostumukseltaan. Skin Volymeiser hoito täyttää ihoa enemmän kohdennetusti, esim.poskipäitä, huulia tai muuten tuomaan kiinteyttä iholle. Tämä hoito tehdään vain kerran ja toistetaan tarvittaessa.

Infuzion System  hoidot tukevat loistavasti medikaalisia hoitokokonaisuuksia. Kun haluat tarjota asiakkaalle todellisia tuloksia, yhdistät hoidon lisänä IN17 Cinderella kuorintaan tai IN17 Mikroneulausta. IN17 hoidot aktivoivat ihon kollageenisynteesiä ja tuovat tukea ihonhoitoprojekteihin. In17 Cinderella kuorintaa suositellaan  Infuzion System hoitosarjan alussa tai ensimmäisen hoitokerran yhteydessä. IN17 Cinderella kuorinta vastaa keskisyvää kuorintaa iholla,jonka PH on 1,75. Tällöin kollageenisynteesi aktivoituu, iho puhdistuu, kirkastuu ja tulee vastaanottavaiseksi hoitotuotteille.

Iho on valmis Infuzion hoitoon. Upeita tuloksia turvallisesti!

 

 

 

Tutkittuja tuotteita

IN17 tuotteet soveltuvat erinomaisesti laitehoitojen yhteyteen ihoklinikoilla ja kauneushoitoloissa. Sarjan täydellinen valikoima laadukkaita kotihoitotuotteita ylläpitävät ihon kuntoa hoitojen välillä ja joka päivä.

Lue lisää